Què és Repopblica

Repopblica és una xarxa social en català dedicada exclusivament al món de la música. És un punt de trobada per tot aficionat a la mateixa, convertint-se així en una important font de recursos tant per a aficionats en general com per grups de música i artistes.

Repopblica també és una eina i un espai per a grups que canten en qualsevol idioma i toquen qualsevol estil. El portal ofereix un ampli ventall de funcionalitats totalment gratuïtes mitjançant les quals els artistes poden donar a conèixer la seva música i promoure tots els seus concerts i esdeveniments.

Ja saps tot el que podràs trobar i fer a Repopblica?

Crea el teu propi perfil

Registra't a Repopblica i comença a crear el teu perfil. Podràs gaudir de tots els avantatges que suposa estar registrat a la nostra comunitat: disposar del teu perfil públic, tenir una agenda actualitzada i al dia, poder seguir tots aquells grups que t'agraden, així com participar en concursos entre molts altres. Un cop disposis del teu propi perfil, podràs començar a interactuar amb els altres usuaris, grups i espais disponibles en tot el portal, podent configurar-te així Repopblica al teu propi gust.

No et perdis cap concert més

La nostra agenda de concerts és possiblement una de les més completes que puguis arribar a trobar a la xarxa. I no és tan sols perquè mirem que hi surti tothom, sinó que els propis artistes afegeixen ells mateixos les seves actuacions. A més, podràs tenir la teva agenda personalitzada perquè no et perdis cap més concert. I per si això fos poc, per a cada concert podràs consultar informació complementaria així com tots els usuaris que també s'hi han apuntat.

Registra el teu grup

Repopblica ha estat igualment desenvolupada per convertir-se en una eina de promoció i comunicació per als propis músics. Mitjançant un registre totalment gratuït, els grups podran penjar tota la informació referent del seu grup i la seva música, així com material multimedia com fotos i vídeos. A més, l'agenda de cada grup està integrada amb l'agenda general i els seguidors de cada grup coneixeran sempre els propers concerts dels seus grups favorits.

Coneix qui va als mateixos locals que tu

Navega per la nostra guia de locals i descobreix espais interessants per tota la geografia catalana que més s'adaptin a les teves preferències. Cada local disposa d'una fitxa individual, on podràs consultar informació de contacte, la seva agenda de concerts així com els comentaris i les valoracions que els propis usuaris de Repopblica realitzen de cada espai.

Segueix tot el que fan els teus grups favorits

Cerca i descobreix tots aquells grups locals que et poden interessar i comença a seguir-los! Des de la teva pàgina d'inici els hi podràs seguir el rastre, podent estar així a la última sobre qualsevol nou concert o noticia relacionada amb ells. En qualsevol moviment que realitzin els grups, artistes o djs que segueixes, tu seràs el primer en saber-ho!

Coneix tota l'actualitat musical

Les notícies més recents, els últims rumors i tot allò que val la pena que coneguis sobre els nostres grups, així com de tota l'actualitat musical d'arreu. Repopblica s'actualitza cada dia amb notícies de diferents estils i àmbits, intentant oferir una cobertura d'actualitat al món de la musica que creiem que més et pot interessar.

I per sobre de tot, ¡participa!

El principal objectiu de Repopblica és que la gent parli i comparteixi tot allò que més li agrada: la música. És per això que volem incitar als usuaris a participar activament a Repopblica amb un bon munt de recursos: fòrums, grups d'usuaris, missatgeria interna, possibilitat de deixar comentaris en qualsevol pàgina i un llarg etcètera més.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats
 
 
L'empresa de confiança que contractem
quan necessitem produir un video
és la productora d'audiovisuals de Barcelona
Guacamole Media.