Novetats a Repopblica

Novetats

Consulta des d'aquesta pàgina les darreres novetats relacionades amb Repopblica i tot allò relacionat amb el desenvolupament i funcionament del portal.

Ja estan disponibles els grups d’usuaris

Dimecres, 10 novembre del 2010

I que són els grups d’usuaris? Doncs simplement espais de debat amb temàtiques més concretes i definides. No ens enganyem, moltes xarxes socials ja disposaven d’aquest tipus d’espai, però nosaltres volem aconseguir que la gent pugui generar autèntica interacció, més enllà del fet de pertànyer-hi “perquè el nom del grup em fa gràcia”. Per això hem creat els anomenats “debats” a cada grup, podent així tenir converses actualitzades de forma més ordenada.

Llegir sencera

Moltes millores en els perfils de grups

Divendres, 13 agost del 2010

Després de més quatre anys de desenvolupament i dos anys en format Beta en proves, finalment Repopblica veu la llum en el seu format definitiu ja plenament finalitzat i funcional. Ara els grups de música, artistes i djs disposen d’una eina molt més completa per a gestionar la seva música i donar-se a conèixer d’una forma molt més àmplia.

Llegir sencera

Estrenem la web en la seva versió definitiva!

Divendres, 13 agost del 2010

Després de més quatre anys de desenvolupament i dos anys en format Beta en proves, finalment Repopblica veu la llum en el seu format definitiu ja plenament finalitzat i funcional. Tant els perfils d'usuari com els de grup gaudeixen d'un bon grapat de noves aplicacions i tots la web ha millorat la seva estructura interna per facilitar-ne la navegació i interacció.

Llegir sencera

Estrenem nova agenda!

Dilluns, 15 desembre del 2008

Ja està disponible la nova agenda de Repopblica, molt més completa i intuïtiva. Des d’ara, ja podeu afegir automàticament tots els concerts que vulgueu i apareixeran al instant a l’agenda general. També hem ampliat la informació que es mostra de cada concert, com informació sobre la venta anticipada, web i MySpace, pòster, etc.

Llegir sencera

I per fi.. els fòrums!!

Dijous, 9 octubre del 2008

Ja teniu disponibles els nous i esplèndids fòrums de Repopblica! Certs problemes d’integració i adaptació han fet que se’n demorés la seva estrena.. però ara ja els podeu gaudir! Des de Repopblica esperem que aquests es converteixin en un centre neuràlgic d’opinions, discussions, dissuasions i rumors... Així que ja hi podeu estar participant tots plegats!

Llegir sencera

Dóna a conèixer les teves preferències culturals

Dimarts, 16 setembre del 2008

Des d’avui ja podeu deixar clares les vostres pel·lícules de culte, els vostres escriptors intocables o els grups de música amb els que aterreu als vostres veïns. Dintre al vostre menú de perfil privat, hi ha una nova opció de “Música, cinema i llibres” en la qual podeu introduir tota aquesta informació i donar-la a conèixer en els vostres perfils públics. No sigueu mandrosos, que després tots en voleu xafardejar!

Llegir sencera

Nou sistema per penjar fotografies i varis canvis

Dijous, 4 setembre del 2008

Hem actualitzat el sistema per penjar les fotografies als perfils, tan a usuaris com a grups i djs, de forma que ara no hauria de donar problemes de compatibilitat amb cap navegador. Igualment, hem estrenat un nou menú, hem introduït petits canvis gràfics i hem resolt altres problemes tècnics. Gràcies a tots els que ens ajudeu a localitzar els problemes...!

Llegir sencera

Repopblica veu la llum!

Dilluns, 25 agost del 2008

Des d’aquest espai us anirem informant de les últimes novetats de la web que influeixin en la comunitat d’usuaris i els vostres perfils. Podreu conèixer en tot moment les noves aplicacions disponibles, nous serveis o modificacions així com possibles incidències i/o altres notificacions. Stay tuned!

Llegir sencera

Repopblica
© 2008-2023, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats
 
 
Partner tecnològic:
Space Bits