The Trip Show

Pop / Brit Pop / Indie

Darrera actualització: 17/09/2010
Data registre: 17/09/2010
Visites rebudes: 2095

Informació i biografia

Població:

Badalona

Membres:

Toni Saigi, Xavi Cid, Dani Muros i Adrià Soldevila

 

Biografia de The Trip Show

The Trip Show és un grup creat a l'octubre de 2007.
Va començar tocant a sales de Badalona, com la JamPep, el teatre Salesià, el Cor de Marina o Carretera 13, però aviat va evolucionar i va poder tocar a sales importants com Mephisto, Razzmatazz o Apolo, aquesta última gràcies a les Nits Sello Movistar.
Al juny de 2008 va editar la seva primera maqueta, "Situation", grabada a Empty Estudios de Sant Adrià del Besòs (Barcelona).
Al juliol de 2009 el grup es va veure immers en una gira per Espanya de més de 10 concerts per tot el país.
A l'agost de 2009 el grup va grabar la segona maqueta, “Premature”, també amb 5 temes propis.
Al gener de 2010 els esforços fets durant els primers dos anys van ser recompensats i el grup va ser galardonat amb el premi al millor grup del concurs MUSA 2010 de Sant Adrià del Besòs.
Al març del mateix any el grup va gravar un DVD amb realització multi-càmera al Casal d'Alella, disponible al següent enllaç: www.youtube.com/thetripshowbdn
Recentment el grup ha fet la seva segona gira espanyola, 16 concerts en 31 dies, passant per les ciutats més importants del país (Saragossa, Bilbao, Sant Sebastià, Ourense, La Corunya, Madrid, Osca...).
Actualment el grup està treballant en la producció del seu primer àlbum discogràfic, que veurà la llum a finals de 2011.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats