ThE DoUbLe ShAmE

New Wave / Surf / Postrock

Darrera actualització: 20/02/2012
Data registre: 06/09/2010
Visites rebudes: 3503

Informació i biografia

Població:

Torelló

Membres:

Toni Brun, Xavi Brun, Albert Sánchez, Carles Valderrama, J. Manel Valderrama

 

Biografia de ThE DoUbLe ShAmE

Els inicis de ThE DoUbLe ShAmE és remunten a l’any 1996, amb els germans Toni i Xavi Brun com a primers membres de la banda. A partir d’aquest moment és comencen a composar i enregistrar temes amb el segell distintiu dels germans Brun i una filosofia de banda que és basa en l’auto producció. D’aquesta primera època cal destacar l’enregistrament de Sex on the Beach, a més les actuacions fetes en llocs tant dispars com a l’Fnac de Barcelona, la festa major de Sta. Coloma de Gramanet o el ST. Feliu Fest., entre d’altres.

Posteriorment, cap a l’any 2006, ThE DoUbLe ShAmE acull a 2 nous membres, com són Carles Valderrama i Albert Sánchez, que passen a ser actius estables de la banda, i així apareixen nous enregistraments com són Wired Rocks o The have nots & the influential. A més cal esmentar les actuacions fetes en llocs com el Bar Trivianni de Barcelona, el Totem de Palafrugell, els 4 cantons i l’Eclèctic de Torelló, el Casal de St. Pere de Torelló o el Pasternak i la Cava Jazz de Vic, entre d’altres.

Més recentment, a l’estiu de 2009 ThE DoUbLE ShAmE acull a un nou membre, J. Manel Valderrama ,consolidant-se com a banda de 5 membres. Fruit de la maduresa musical i creativa de la banda, els temes són ara una mica més llargs i amb arranjaments musicals més treballats. D’aquesta etapa de la banda és l’enregistrament de No Room 4 Business 2010, a més de la entrevista concedida al programa del canal9 de televisió Bon cop de Rock.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats