sota pressió

Punk / Hardcore

Darrera actualització: 21/01/2011
Data registre: 21/01/2011
Visites rebudes: 2098

Informació i biografia

Població:

Sarrià de Ter

Membres:

Pau (baix i veu), Eloi (guitarra i veu), Jaume (bateria), Ignasi (guitarra i veu principal)

 

Biografia de sota pressió

Sota Pressió va començar a assajar a mitjans de març de 2008 i després de pocs mesos de desenfrenats assajos decideixen sortir de la barraca debutant al Centre Cívic Ter, del barri de Taialà.

Poques setmanes després ja van tenir la gran oportunitat de tocar al Centre Social Apaga la Tele, de Sarrià de Ter (Escola musical dels Sota Pressió com a conjunt). A partir d’aquí van sorgint temes propis, van millorant els directes, i Sota Pressió comença a agafar forma a Girona i voltants, ciutat en la que està rebent una gran i molt bona resposta per part del jovent.

L’any 2009 decideixen gravar el seu primer treball al seu propi local (barraca), amb menys de dues hores de gravació, un equip dolent i unes condicions bastants pèssimes. S’ha gravat “se joda kien se joda...”

La maqueta té molt bona rebuda i s’interessen de l’àmbit musical en general, com la distribuïdora anticomercial “sorginkale banaketak” de navarra que distribueix el seu primer treball, o la web de difusió musical “RXI” i altres fanzines nacionals i anticomercials.

Sota Pressió passa pel seu millor moment pel que fa a la seva trajectòria compartint cartell amb grups com Segismundo Toxicomano, Ostiaputa, Koffin Kats, etc.

Actualment ja tenen nous temes i, amb més ganes que mai, intenten donar-se a conèixer al món de la música tot i la seva curta edat.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats