Rogma

Rock

Darrera actualització: 01/12/2010
Data registre: 23/11/2010
Visites rebudes: 2545

Informació i biografia

Població:

Montmeló

 

Biografia de Rogma

Els inicis de Rogma es situen a Montmeló (Barcelona) a principis de l'any 2008 després de que varis dels seus components ja haguessin compartit llargues experiències tocant junts en altres formacions. Els agrada definir-se com una banda de rock... sense més etiquetes. El seu so pot recordar a formacions de garage rock tot i que es desmarquen amb riffs híbrids de contundència i melodia.

Tot i que han begut de totes les fonts del rock, les seves influències més destacables passen per Platero y Tú, Extremoduro, Rainbow, Supertramp o Toto.

Al 2009, autoediten la seva primera maqueta a la que anomenen Olor a Garaje. Sis temes que caminen a l'ombra del rock més tradicional però amb la pretensió d'innovar i crear una sonoritat pròpia.

Amb una clara aposta pel directe, Rogma ha tocat a diferents sales i festivals del territori català reivindicant i, al mateix temps, reinventant el rock amb passió i energia.

En l'actualitat la banda treballa en la presentació del seu projecte pel territori i la preparació del seu primer disc. Sense pressa i amb poques pauses, però constants.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats