Ragnor

Black Metal / Metal

Darrera actualització: 14/04/2011
Data registre: 14/04/2011
Visites rebudes: 1615

Informació i biografia

Població:

Tarragona

Membres:

Khorne, Arioth, Angrod, Nargath, Abaddon

 

Biografia de Ragnor

CATALÀ:

Ragnor és una banda de Black Metall actualment assentada entre Tarragona i Barcelona. Fundada pel guitarrista Khorne (Aleksander K.) el juny de 2007, al principi va ser creat simplement com un projecte en solitari. tot i així, el 2008 Overlord (David B.) es va incorporar a la formació, i als pocs mesos van treure la seva primera demo "Hat og Nag", de 4 cançons, compostes i gravades per ambdós membres de la mateixa manera, centrant més Khorne en les composicions i Overlord a gravar les veus. Després de llançar la demo, el projecte va estar més de 2 anys pràcticament inactiu, i no va ser fins l'estiu de 2010 quan Khorne decidir aixecar de nou el projecte, aquesta vegada com a banda de 5 membres.
Va ser així com va néixer el nou grup tal com actualment és: al juny va entrar Angrod (Alvaro) com a bateria i Arioth (Sergio) com a baixista. Arribat ja setembre, veient la necessitat de tenir un vocalista estable per als concerts ja programats, va entrar Deimos com a vocalista. I finalment Nargath (Jordi Padilla) va entrar com a guitarrista al desembre, honradament i en el moment que la banda més ho necessitava. Gràcies a aquesta última incorporació la banda va aconseguir fer els seus primers concerts a Barcelona, ​​i fins i tot fora d'Espanya.
Finalment al març de 2011 es va incorporar Abaddon (Nefret, Infernal Kingdom) com a vocalista i es preparen per llançar el seu primer disc oficial com a banda.


Ragnor és actualment:

Arioth - Baixista
Nargath - Guitarrista
Khorne - Guitarrista
Angrod - Bateria
Abaddon - Vocalista

----------------------------------------------------------------------------------------------------

CASTELLANO:

Ragnor es una banda de Black Metal actualmente asentada entre Tarragona y Barcelona. Fundada por el guitarrista Khorne (Aleksander K.) en junio de 2007, al principio fue creado simplemente como un proyecto en solitario. aún así, en 2008 Overlord (David B.) se incorporó a la formación, y a los pocos meses sacaron su primera demo "Hat og Nag", de 4 canciones, compuestas y grabadas por ambos miembros por igual, centrandose más Khorne en las composiciones y Overlord en grabar las voces. Tras lanzar la demo, el proyecto estubo más de 2 años prácticamente inactivo, y no fue hasta verano de 2010 cuando Khorne decidió levantar de nuevo el proyecto, ésta vez como banda de 5 miembros.
Fue así como nació el nuevo grupo tal y como actualmente es: en Junio entró Angrod (Alvaro) como batería y Arioth (Sergio) como bajista. Llegado ya setiembre, viendo la necesidad de tener un vocalista estable para los conciertos ya programados, entró Deimos como vocalista. Y finalmente Nargath (Jordi Padilla) entró como guitarrista en diciembre, honradamente y en el momento que la banda más lo necesitaba. Gracias a ésta última incorporación la banda logró hacer sus primeros conciertos en Barcelona, e incluso fuera de España.
Finalmente en Marzo de 2011 se incorporó Abaddon (Nefret, Infernal Kingdom) como vocalista y se preparan para lanzar su primer disco oficial como banda.


Ragnor es actualmente:

Arioth - Bajo
Nargath - Guitarra
Khorne - Guitarra
Angrod - Bateria
Abaddon - Voces

-------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook oficial: http://www.facebook.com/pages/Ragnor/142289182111
Myspace oficial: http://www.myspace.com/ragnorhorde

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats