Oriol Barri

Acústica / Folk Rock / Pop

Darrera actualització: 26/07/2011
Data registre: 07/01/2011
Visites rebudes: 2906

Informació i biografia

Població:

Barcelona

Membres:

Oriol Barri, Gerard Espanyol, Toni Corrales, Lluis Farré, Jordi Fàbregas

 

Biografia de Oriol Barri

L'any 2010 Oriol Barri, després de formar part de diferents formacions, decideix a agafar aquelles cançons que tenia desades en un calaix i, amb altres de noves, enregistrarà la seva primera maqueta, autoeditada a casa. És llavors qualitzarà el seu primer concert a Barcelona el 6 de maig de 2010. Farà altres concerts en solitari a la festa major de la UAB, al casal popular escorrelots de Cardedeu,... etc. També participarà al Festival de Cants i Autors de Granollers, entre d'altres.

A finals d'any, apareixen "Els del Barri" i, a partir d'ara, començarà a fer concerts amb tota la banda sencera. Al mateix temps, juntament amb en Gerard de la banda, assistirà a la ràdio Arenys, on enregistraran "L'estel" i "Mateix planeta" en acústic. Serà el 3 de desembre de 2010 que Oriol Barri i la banda sencera realitzaran el seu primer concert a la Masia de la Guineueta (Nou Barris-Bcn).

A inicis de 2011 pengen 4 temes nous que formaran part del futur segon treball; "L'Estel" i "Que mai no s'acabi" regravats amb tota la banda i dues cançons inèdites: "Raons sense raó" i "Amant de Regal". En els següents mesos enllestiran la resta de temes.

Amb aquest nou repertori i la banda consolidada en la primera meitat de 2011 actuaran a Barcelona, Mosqueroles, Cardedeu, Cerdanyola, Campins, a la Sedeta de Gràcia, Vacarisses (per segon any consecutiu), al barri del Born de Barcelona i altres indrets. El seu nom comença a sonar i els temes poc a poc es van consolidant.

Recentment, Oriol Barri guanyen el concurs de la 8a trobada de cantautors de Bescaran. Guardó simbòlic que aporta a la banda una injecció de força per continuar creient en la seva feina, i així, acabar el segon treball que esperen treure abans de 2012 amb molta més il·lusió.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats