Mute Voices

Rock / Indie / Electro

Darrera actualització: 01/11/2010
Data registre: 01/11/2010
Visites rebudes: 2280

Informació i biografia

Població:

Lleida

Membres:

Adan Domingo (baix), Andrew Gomá (bateria), Joan Vicente (guitarra elèctrica, sintetitzador ) i Miquel allué (guitarra i veu principal)

 

Biografia de Mute Voices

Ja fa uns anys d'aquell 11 de setembre de 2006, que ens vam reunir al balcó de l'Andrew simplement per tocar i passarnos-ho bé. Vàrem continuar endavant, copiant als grups que més ens agradaven, intentant composar les nostres pròpies cançons i si es podia, fer concerts!

Dos anys després de la formació vam gravar la nostra primera maqueta i un regal del cel ens queia, el segon lloc al concurs directe de la ciutat de Lleida, que ens va otorgar el gran plaer de tocar a l'última edició dle Senglar rock. Vam continuar endavant, fent noves cançons i ens vam tancar a l'Arboç a gravar la nostra segona maqueta, amb la producció de David Teixené (baixista de The Rippers) i Jimmy Piñol (bateria dels Lax n' Busto).

L'any 2010, després de rondes eliminatòries, vam quedar primers al concurs Rock n' Les Paul i això ens ha permés enregistrar el nostre primer CD compartit (amb els altres finalistes) de Debut.

En l'actualitat, seguim endavant amb il·lusió i procurem no parar mai, així com transmetre tota la nostra força tant dalt l'escenari com en les cançons enregistrades. També estem preparant el primer treball seriós, però més enllá d'aquí encara no en sabem res....

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats