Maitips

Ska / Reggae / Rock

Darrera actualització: 09/09/2010
Data registre: 09/09/2010
Visites rebudes: 3868

Informació i biografia

Població:

Valls

Membres:

Albert Segura, David Tudela, Jaume Martínez, Maxi Aradilla, Roger Montalà, Toti Torres, Xavi Pérez

Pàgina web:

www.maitips.cat

 

Biografia de Maitips

Maitips és un grup de la comarca de l’Alt Camp, i els seus components es van ajuntar per preparar a consciència el seu primer concert que farien l’Agost del 2001, al festival VallsRock de grups locals, que se celebra a la localitat de Valls.

L'any 2003 Maitips va enregistrar la seva primera maqueta a l’estudi Tívoli d’El Vendrel amb el baixista del grup català Lax’n Busto, Jesús Rovira. Dos anys més tard, al 2005, repeteixen estratègia i graven dos temes que es presentaran en un concurs de maquetes. No obtenen cap premi directe, però Maitips comença a pujar als escenaris amb grups de gran renom, com Obrint Pas, Dr. Calypso, Discípulos de Otília, Betagarri, Banda Bassotti, La Thorpe Brass, Mount Zion, Mesclat, Pirat’s Sound Sistema, Trikizio, …

L'any 2009 Maitips llença el seu primer disc titulat “Així és la vida”, una barreja d’ska, reggae i rock. Una disputa musical entre ska i reggae i la proclamació dels instruments de vent metall, juntament amb lletres clares. Cançons senzilles, d’escolta ràpida i fàcils de cantar. Maitips es deix bressolar al ritme del poble, el que fa que Maitips sigui un grup popular. El disc de Maitips és d’allò més ballable i juganer, cançons vitaminitzades contra l’avorriment i el fastigueig. Maitips ve totalment influenciat pels ritmes d’ska i reggae de Catalunya i d’Euskal Herria.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats