Los Glosters

Pop

Darrera actualització: 31/10/2010
Data registre: 30/10/2010
Visites rebudes: 3099

Informació i biografia

Població:

Tarragona

Membres:

Carlos (guitarra i veus) Evan (bateria) Héctor (órgan i veus) Puri (baix) Ramón (veu)

 

Biografia de Los Glosters

Són de Tarragona i amb ex-membres dels Pirats s'ajunten al final de 1997 per donar vida a un projecte més orientat al yeyé i al pop espanyol dels 60’s. Enamorats dels 60 la seva música està plena de belles melodies i ritmes trepidants, un estil yeyé de marcat accent espanyol influenciat pel beat de bandes com Los Huracanes, Los Brincos, Los Gritos... o el moviment mod britànic: Small Faces, Georgie Fame o The Roulettes.

Amb el segell discogràfic Animal Records van gravar un Ep Uh la la i un Cd Los Glosters i van col·laborar en un parell de VV.AA. Special Hits 98 i La maquina que fa Pop 5. Durant aquest període aquest quintet amb el seu pop d'aires optimistes, frescos i dels anys setanta, amb el seu bon gust a l'hora d'escollir les seves versions: "Soon you´ll be leaving em" The Roulettes, "Estuve enamorado" de Raphael, "Veo visiones" de Los Gritos o "In my own good time" dels Bee Gees són realment delicioses. Aquests treballs discogràfics són presentats en els festivals de tendència sixties (Purple Weekend, Perfect Weekend, Festival ye-yé, Mini Festival, Festimod...)

Flor y Nata records es fixa en Los Glosters per reactivar el seu segell discogràfic i edita els nous treballs del grup: Escucha! i Octubre en format epé i La Boîte en CD que compten amb cançons pròpies i algunes d'elles amb la col·laboració especial de Ricky Gil (Brighton 64), Juan de Pablos (Flor de passión, R3), Miqui Puig (Los Sencillos), Gaby Alegret (Los Salvajes), Igu (The Allnighters) i Alex Cooper. Tambien trobem versions tan increibles com "No no no" de Los Pops, "Le responsable" de Jacques Dutronc i "Hey hey Bunny" de Los Gatos Negros. Amb l'aparició d'aquests nous treballs el grup presenta el seu directe per sales i festivals de la geografia espanyola (Operación Biquini, Easy Pop, Rugido Ye-Yé, Festival Cultura Pop, ArtistasEnRuta...) i participen en l'International Pop Overthrow Festival In Liverpool (UK) on actuan en la mítica sala The Cavern Club (mundialment coneguda per ser el lloc on més vegades van tocar The Beatles) i en The Cavern Pub el 23 de maig del 2008.

Després de 12 anys d'existència ens presenten un nou treball discogràfic Canciones on es recull tota l'experiència acumulada i un sentiment encara viu per la música de decades passades, demostrant que malgrat viure en temps d'estandaritzación musical és possible un retorn a la senzillesa i frescor del so clàssic.

Treballs discogràfics

01.EP Uh la la (Los Glosters. 1998 Animal Records)
02.CD Special Hits´98 (VV.AA. 1998 Animal Records)
canço: Pronto te dejare
03.CD La máquina que hace Pop Vol.5 (VV.AA. 1999 Animal Records)
cançons: Uh la la (pintor de palabras) i La rubia del lunar
04.CD Los Glosters (Los Glosters. 2002 Animal Records)
05.CD Georgy Girl 17 (VV.AA. 2003 Fanzine Georgy Girl)
canço: Estuve enamorado
06.MXCD Escucha! (Los Glosters. 2005 Flor y Nata)
07.CD Moderno... pero español Vol.4 (VV.AA. 2005 BonVivant)
cançons: Dime, dime and 20sg.
08.CD Sonidos de la Costa Este (VV.AA. 2005 PSM Music)
cançons: Juego a tres and Mirame!
09.MXCD Octubre (Los Glosters. 2006 Flor y Nata)
10.CD Tentaciones Indies (VV.AA. 2006 PSM Music)
cançons: Sha la la (fin de semana) and A veces
11.CD Somos los MODS! (VV.AA. 2007 Bip-Bip Records)
canço: Divina
12.CD La Boîte (Los Glosters. 2007 Flor y Nata)
13.CD Canciones (Los Glosters. 2009 Flor y Nata)

Los Glosters són l'orgull ye-yé de Tarragona, un pop fresc i alegre...
No deixis passar l'oportunitat d'escoltar-los o veure'ls en directe!

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats