Lluís Paloma

Psychedelic / Experimental / Clàssica

Darrera actualització: 03/08/2011
Data registre: 18/08/2010
Visites rebudes: 5929

Informació i biografia

Població:

Terrassa

Membres:

Lluís Paloma

 

Biografia de Lluís Paloma

Vaig néixer a Terrassa (Vallès Occidental, Principat de Catalunya) el 13 d'agost de 1975. La meva primera composició (una simple derivació estilística de Philip Glass) data de 1990. Les meves primeres composicions de veritat les vaig fer entre agost i novembre de 1992 (“Dock'n'Doll” i “Han Matat en Johnny”, uns muntatges amb cintes de casette). Van seguir ¡2000 mosquitos extraviados en la C.P.U.! (una cançó de clústers per a piano, així entenia el Rock'n'Roll el 1993) i Misticismes Bizantins, 1683 (una peça per a 3 veus, guitarres i el meu nou sitar que es va estrenar en concert el 1996, que en anys recents he reescrit i que finalment ha entrat al Feina).
El meu projecte més important, no obstant, ha estat el Corrupció Automobilística A Liechtenstein, un disc de 74 minuts de durada molt ambiciós, combinant una producció altament orquestrada amb un cert to confessional a les lletres, al qual vaig dedicar deu anys de la meva vida (1994-2004). Pot ser que no m'estigui autoenganyant i que realment tingui un disc molt important entre les mans. En tot cas, no hi ha hagut manera que algú m'ho volgués publicar.
El desembre de 2009 vaig difondre a internet -directament- el (Ja no) Busco Feina, un recopilatori de diversos temes, alguns refosos d'una demo prèvia fallida i altres amb diversos orígens o fets expressament, amb l'objectiu de crear-me un mínim repertori de directe. De fet, el juny d'aquest any ja he fet dos concerts. El setembre de 2010 n'he fet una revisió en profunditat, regravant-ne quatre temes i fent-hi d'altres ajustaments (que l'han convertit en un àlbum millor).
Els projectes en els que ara estic treballant són un projecte de concert sobre textos antics i Elbert Emulov, un conjunt de pistes que he gravat entre 2005 i 2010 i per a les quals vull escriure les lletres al llarg de 2011.
Altres activitats musicals meves són: durant cinc anys i mig (2004-2009) he estat teclista en el grup de pop To Be Continued (atenció a la cançó Andrea Doria), el 2010 he acabat la carrera de Cant amb Maria Mateu, he estat cantaire i membre de junta a la Massa Coral de Terrassa (hi he tornat aquest setembre), he fet altres activitats en el terreny coral, i somnio en poder dedicar-me definitivament a gravar en estudi a jornada completa, sigui en els meus projectes o en els d'altra gent. I, això sí, escric: he col•laborat, com a ressenyista, a la revista TERME, i també he escrit diversos poemes. El 2008 vaig produïr l'EP "Febrer" dels Tired Hippo, del qual el 2010 n'hem gravat la continuació, "petit complot", signat a mitges amb mi i que ha estat objecte d'una petita autoedició.
Podeu escoltar més música meva a http://soundcloud.com/lluis-paloma

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats