Lianna llull

Anti-folk / Indie / Garatge

Darrera actualització: 18/08/2010
Data registre: 18/08/2010
Visites rebudes: 3391

Informació i biografia

Població:

Vallgorguina

Membres:

Jordi, Anna, Pablo, Ines

 

Biografia de Lianna llull

Biografia apòcrifa

Les circunstàncies van voler que nasqués dins un vaixell amarrat al port de Nova Caledònia. De ben petit, com la vida al vaixell ho permetia, es va familiaritzar amb la guitarra, la trompeta i la mandolina, gràcies als coneixements transmesos pel´s seus progenitors, penúltims d´una antiga nissaga de músics i rodamons. Als tuguris de Sydney va començar a acompanyar vells cantants d´estandards que entreteníen a les vídues més adinerades de la capital, va ser al ´Old Café on va realitzar el seu primer concert en solitari, es veu que sense gaire solvència, ja que al cap d´un mes s´en va anar amb la banda de bluesjazz Grífols´76 a tocar per tot el continent.
L´any 1996, se´n va cap a Europa, on toca a hotels de poca volada de la costa Blava. Els seus versionats predilectes eren els vells bluesmen del delta i de tant en tant soul de Memphis. Tres anys després, s´introdueix en el mòn dels psicotròpics i comença la seva etapa més experimental barrejant Jazz i el so dels primers Pink Floyd, poc a poc anirà introduïnt més distorsió i capes de soroll sota l´influència de Sonic Youth i Spacemen 3. Durant tots aquests anys compagina la música amb la poesía i s´autoedita tres llibres artístics que es venen a les llibreries de menys renom de Barcelona, també hi farà algun recital, però com es sent massa nu a l´escenari, serà una tasca que deixarà pel´s rapsodes.
L´anys 2001 forma amb la seva parella el grup Kitou, nom inspirat en un tema de Pau Riba, l´estil es de caire rock alternatiu, tot i que guanyen concursos i tenen un públic cada cop més creixent, no acaven mai de conèixer gent “influent” o també dita “ amb contactes” i el projecte acaba cremant-se per les minses perspectives de futur, tot i això, sota la direcció d´Elvis Fuentes i Paz Padilla faran un espectable musico teatral anomenat Carroussel ( ho podeu consultar al Youtube ). També col.labora fent de baixista al grup Las Ruinas.
Liannallull el crea al 2005, poc a poc, així com en veu baixa. Comença amb una guitarra acústica, pensant en cançons de petit format visiblemente influenciat per Devendra Banhart o Neil Young, al poc temps l´acompanyarà Oscar B. contrabaixista versat en sons terrosos. Amb els mesos anirà compaginant la seva tasca rokera a Kitou i la vessant més folk de Liannallull. L´any 2008 s´ajuntarà amb altres músics per fer crèixer el so, violins, baix elèctric, batería, acordiò…finalment decideix marxar de la ciutat i anar-se´n a viure a la natura, allà, envoltat de guineus i mussols aprén a fer foc, a conrear un hort i a escoltar el so de les estacions de l´any. Després de tots aquests coneixements obtinguts de la vida salvatge, decideix a l´any 2009 gravar a casa el que serà el seu primer disc “ Cap de Trons “, enregistra tots els instruments, no per gust sinó per necessitat, i als estudis Pocafarinetti Bros. el masteritza, la portada serà cortesía d´en zinètico, un il.lustrador que diu inspirar-se de tre i quart a tres i vint i set de la magtinada. Amb l´actual marabunta d´arxius que et pots descarregar per Internet, comprén que no té gaire sentit oferir al públic un treball nou i desconegut pagant, per això decideix penjar gratuitamente el seu disc que us podeu descarregar en aquesta plana:
http://rapidshare.com/files/389482761/Liannallull__Cap_de_Trons_2009.rar

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats