La Brigada

Pop / Folk Rock

Darrera actualització: 26/09/2009
Data registre: 26/09/2009
Visites rebudes: 3718

Informació i biografia

Població:

Vilanova i la Geltrú

Membres:

Pere Agramunt (veu i guitarra), Miquel Tello (baix, teclats i banjo), Magí Mestres (trompeta, veus, harmònica i guitarra), Ricard Parera (bateria), David Charro (guitarra i teclats)

Pàgina web:

www.labrigada.cat

 

Biografia de La Brigada

La sortida de l’àlbum de debut de La Brigada, ‘L’obligació de ser algú’ (Outstanding Records), l’abril de 2008 va ser una revelació per a molts i la confirmació del talent dels de Vilanova i la Geltrú per a tants d’altres. Tot i la seva curta història, el sector de públic més atent ja havia parat bé l’orella a les dues ‘demos’ d’un grup anomenat The Light Brigade, i no havia passat per alt les seves aparicions en directe a festivals com el popArb, el Primavera Sound, el Faraday o l’In-Somni Festival.

Amb el disc de debut al carrer, però, la singladura de la banda liderada per Pere Agramunt agafa una nova i insospitada volada en la qual la crítica els avala no només com a una de les sorpreses de l’any sinó com una realitat consolidada al panorama musical del país. En els següents mesos han presentat el disc amb tots els honors al BAM (Barcelona Acció Musical) i al MMVV (Mercat de Música Viva de Vic), entre d’altres llocs.

Els reculls i les llistes del millor del 2008 van situar ‘L’obligació de ser algú’ entre el més destacat de l’any, entre d’altres les mencions a: MONDOSONORO (millor disc de l’any – Edició Catalunya) i ENDERROCK (5è millor disc de l’any).

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats