Kelesden

Punk / Rock / Reggae

Darrera actualització: 23/08/2010
Data registre: 23/08/2010
Visites rebudes: 2689

Informació i biografia

Població:

Onil

Membres:

Héctor, Oskar, Blasko, Vila, Albert, Borja i Juliet

 

Biografia de Kelesden

KLD-Kelesden!! Sorgix a Onil (Alacant), en la tardor de 2002, que és quan el Kori(baix i veu), Blasko(bateria), Heavy(guitarra) i Héctor amb l'altra guitarra i veu decidixen formar el grup, component cançons pròpies i versionant cançons dels seus grups preferits. Arriben a gravar dos maquetes, amb un total de 20 temes propis, tocant en sales i locals de localitats pròximes.

Arribat el 2007, decidixen gravar el seu primer Cd, el qual es titularà "En potència criticable", format per 11 temes propis variant estils com a ska-reggae-punk-rock i gravat a Castelló, en l'estudi Rocketes a mà d'Alberto Sales. Amb este Cd, tracten de buscar una eixida més àmplia, arribant a tocar en localitats com Almansa, i amb grups com a Disidencia, Fuckop Family o Los de marras.

En el 2008, Kori i Heavy, deixen el grup, passant Blasko a la guitarra, i entrant a formar part d'ell, Óscar com a veu principal, Borja com bateria, Vila al baix, Juliet a la trompeta i cors, i Albert al trombó. Amb està formació intenten millorar el directe de "En potència criticable", disposant de vents per al directe, i treballar en nous temes per a un futur Cd.

Amb estos temes, i amb la gran ajuda del 1er premi de l'UMH FEST 2009, és quan decidixen gravar un Cd, amb un estil més "canyeret", i arribat abril del 2010, tornen a pujar a Rocketes, a deixar-se caure en les mans d'Alberto Sales, i treballar en el nou Cd UN FIL DE LLUM, el qual està disponible des de juny del 2010.

KLD-KELESDEN, vol agrair i recordar el suport de Picolo ZNP, Amel, Pipo Ansiedad, i Kique Albelda en el dessenvolupament de la gravació del disc. Com no, a Pepe Vidal i Nach the cool, per seguir-nos i ajudar-nos en el disseny del Cd i logos, també a Alberto Sales per suportar la nostra incompetència musical i fer que tot sone tan bé en l'estudi. Grups i més com Ansiedad, Kontaminació Akústika, Sikiatriko,Los hijos del botijo, Gruièr, Pellikana, The Chesse Factory, Inevitables Rock, Noxius, Nokturn, Evolah, Entelekia, La nit, O'connell's, Ozono(basket) l'esglai(Sin fin), Mirem per agost, luz y vida, TV Onil, Gaztetxe Biar, Pau Vil·lareal..... I en especial a eixa gent que ens seguix on anem, i ens recolza per a no decaure, com Patxi, Ignacio, Sam, Abraham, les nostres famílies que ens han recozat i a la de Héctor que ens deixa el local per assatjar quasi tot l'any. També mencionar a la Fresca FM pel seu suport e interès.


Más información: http://www.myspace.com/kelesden#ixzz0xRLXyYSz

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats