IVIMANSERAY

Rock / Blues / Funk

Darrera actualització: 07/03/2011
Data registre: 27/02/2011
Visites rebudes: 2968

Informació i biografia

Població:

Barcelona

 

Biografia de IVIMANSERAY

IVIMANSERAY és una formació musical formada i liderada pel compositor i guitarrista Marco A. Justícia a la ciutat de Barcelona. Des de l'inici del seu camí (Desembre 06) ja se sabia que IVIMANSERAY no seria una formació musical a l'ús, ja que lluny dels lligams conceptuals que comporta qualsevol proposta musical conjunta, aquí el que prima és el desenvolupament natural dels temes sobre la base de la improvisació i la lliure interpretació dels mateixos.

Per als seus components IVIMANSERAY és un concepte vital. Una forma de vida. El desig de confluir en l'escenari amb un sol objectiu: divertir fent partícips als altres. Lúdica i transcendent: aquesta és la proposta de Marco per IVIMANSERAY.

La barreja sense tòpics, és l'essència de la seva proposta musical: Funky, Blues, Rock, Jazz, Ritmes Llatins, Reggae, Música Electrònica ... tot amanit amb el mestratge i la frescor que donen la confiança i l'experiència musical acumulades en els escenaris a al llarg dels anys.

No hi ha dos concerts iguals i ells ho saben i ho fomenten, de manera que fan de cada directe una experiència única i irrepetible, motiu que els han convertit en un grup de culte i en una de les alternatives musicals més sòlides en l'actual panorama nacional .

Han tocat en diverses ciutats europees: París, Londres i Berlín. També a Barcelona i Madrid.

Discografia:

BCN BLUES (2007)
ONLY SEX, PLEASE (2010)
ALL BLUES (2011)

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats