Heal the Last Stand

Americana / Folk / Acústica

Darrera actualització: 26/09/2010
Data registre: 08/10/2009
Visites rebudes: 3701

Informació i biografia

Població:

Wrexham, Gal·les, Regne Unit

Membres:

Joey Dickenson (veu i guitarra), Laura Dickenson (veu, guitarra i percussió), Stan Dickenson (veu i piano) i Thom Bithell (veu, guitarres i harmònica)

 

Biografia de Heal the Last Stand

Arribats del nord de Gal•les (Regne Unit), el grup va quedar format quan els tres germans més joves de la família Dickenson - Joey (veu i guitarra), Laura (veu, guitarra i percussió) i Stan (veu i piano) - van unir forces amb el seu bon amic Thom Bithell (veu, guitarra i harmònica) per fer música amb el cor i l’ànima on, darrere eufòriques harmonies i sentiments profunds, no queda lloc per a l’angoixa, el dolor o la tristesa. Amb el seu primer treball discogràfic "What Love is..." (2009), van culminar dos anys d’escriure cançons i interpretar-les allà on han estat convidats. Aquest estiu, després de participar a la 40ª edició del festival de Glastonbury, van creuar l’oceà per fer una gira, durant sis setmanes, per la costa oest dels Estats Units on van actuar per diverses sales de concerts, al carrer, a botigues i, fins i tot, a un autobús!

El passat mes de juny, van publicar "Peace is the Word" (2010), un EP que inclou cinc cançons noves i una versió “a capella”. Una de les cançons d’aquest darrer treball, "Forgive & Forget", va ser escollida fa un mesos Cançó de la Setmana, a un programa de la BBC. A més, han estat, durant diverses setmanes, a les posicions més altes, dins el seu estil, a les llistes britàniques del web MySpace.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats