Crazy Evolution

Pop / Rock / Punk

Darrera actualització: 13/12/2010
Data registre: 13/12/2010
Visites rebudes: 2658

Informació i biografia

Població:

Solsona

Membres:

Daniel Guzmán, Eladi Sanchez, Edgar Mañas, Joan Solé

 

Biografia de Crazy Evolution

A la primavera de 2005, Daniel, ex-bateria del grup 'Mals Herbes', va prendre la decisió d'agafar la guitarra del seu pare i formar una nova banda de rock amb el seu millor amic Edgar, a qui va convèncer perquè aprengués a tocar el baix . Mesos més tard, s'uneix a Crazy Evolution com a bateria Joanet. Els tres componen els seus primers temes, i aquest mateix estiu fan uns quants concerts per la seva comarca. Al veure que necessiten un altre guitarrista per als directes, entra a formar part del grup Eladi, completant la formació.

Els Crazy no paren d'assajar i compondre, inspirats per bandes conegudes de punk rock americà com Blink-182 o Sum 41. Es donen a conèixer pel territori català gràcies a vídeos "jackass" que pengen a youtube, on surten tidándose per marges amb el seu "carripotter" i un bidó de lubricant per a motos Bel-Ray. Aquesta mateixa marca s'arriba a interessar pels vídeos, enllaçant-los a la seva web com a exemple del que NO s'ha de fer amb els seus productes. Els vídeos també van aparèixer en alguns programes de zapping de la televisió catalana.

Al maig de 2007, tornen a l'estudi, aquesta vegada a Wheel Sound Studio (Cerdanyola del Vallès), on graven el single "Sam-N". El setembre del mateix any, graven els altres 3 temes que conformen l'EP "Welcome to Crazyland", amb el qual van consolidant el seu estil.

Arriba l'estiu de 2008, i Crazy Evolution Tanca per vacances. Els seus membres es dediquen a altres projectes, i durant l'agost, Daniel i Edgar viatgen a Estats Units, creuant les carreteres de Minnesota, Colorado, Califòrnia ... L'experiència d'aquest viatge fa que tornin amb ganes de revitalitzar el grup. El desembre del mateix any graven el tema final Exams per al seu primer disc.

Reprenen els assajos i la composició de noves cançons, i el gener de 2010 acaben la gravació del disc Roads And Lakes, amb el que demostren el seu estil ple de festa, energia i frescor.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats