cratOR

Alternativa / Indie / Rock

Darrera actualització: 20/10/2012
Data registre: 20/10/2012
Visites rebudes: 4265

Informació i biografia

Població:

Deltebre

Membres:

Veu i teclats: Jordi Miró Guitarra i cors: Enric Bonet Guitarra : Joan Forés Baix: : Andreu Bertomeu Bateria: : Víctor Zaragoza

Pàgina web:

http://www.crator.cat

 

Biografia de cratOR

Crator està format per 5 amics de la infància i s’ha convertit en un dels grups amb més projecció de les Terres de l’Ebre. La banda ha actuat en diferents festivals com el Festour, el Delta Sound Festival, o el cicle Bandautors. Han compartit escenari amb grups referents com Obrint Pas, Pep Sala, Els amics de les Arts o Els Pets. Paral·lelament, també han actuat en sales de concerts com Mephisto, Razzmatazz, Luz de Gas, Apolo, La Mirona… En els darrers anys han quedat finalistes de diferents concursos musicals, entre els que cal destacar la segona posició al concurs a nivell estatal “Emergenza (2010)” tot i cantar amb català. També han rebut premis per la seva trajectòria (Ebre Líders 2010), i molt bones crítiques, tant per l’àlbum “Males llengües” com pel videoclip del seu primer single “Baobab”, que compta amb més de 13.000 visites al youtube.

Amb el poc temps que fa que el disc ha vist la llum, la gira Males Llengües ja ha tingut l’oportunitat de recórrer un gran ventall geogràfic del nostre país. Ha trepitjat les poblacions més importants de les Terres de L’Ebre, ha passat per Tarragona, Reus, la sala Luz de Gas o Apolo de Barcelona, Vic, Terrassa, Menorca, Girona... inclús Prada de Conflent i Toulouse (França) o Andorra. També ha passat per moltes emissores de radio (Com Ràdio, Rne 4, Cadena Ser...) televisions (Rac105 TV, Terrassa TV, RTV el Vendrell, 9 nou Tv, Reus Tv, L’Ebre TV, Canal TE, Canal 21, Clicmania TV...) i ha ocupat planes de la premsa (La Vanguardia, revista Enderrock, Diari Sabadell, Diari de l’Ebre, El Punt, revista el triangle...)

Veu i teclats: Jordi Miró
Guitarra i cors: Enric Bonet
Guitarra : Joan Forés
Baix: : Andreu Bertomeu
Bateria: : Víctor Zaragoza

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats