Bhalsam

Folk Rock / Pop / Electroacústica

Darrera actualització: 28/04/2011
Data registre: 20/10/2010
Visites rebudes: 4827

Informació i biografia

Població:

Sabadell

Membres:

Sergi (piano, guitarra rítmica, melòdica), Joan (guitarra solista i acústica), Ferran (bateria i percusions), Alejandra (Veu), Robert (Baix)

 

Biografia de Bhalsam

Vam començar fa un any, quan en Sergi va contactar amb alguns amics per a fer un grup per a tocar la seva propia musica. El temps va anar passant i les cançons van anar agafant forma, mentre que alguns membres de la banda van haver de deixar-ho per motius personals. Nomes en Joan i en Sergi van seguir amb el grup per a tirar endavant el seu somni de tocar la seva propia musica. Vam contactar amb en Ferran, al qual li va agradar la idea i vam congeniar ràpid amb els seus ritmes de bateria. Finalment, l'Alejandra va entrar al grup als microfons, i després de la nostra primera actuació, en Robert va agafar el seu Baix per a unir-se a nosaltres.

Avui en dia estem començant a grabar la nostra primera maqueta, i estem oberts a tocar en directe arreu dels Països Catalans. Aixi doncs, si t'agrada la nostra musica, i voldries que toquessim al teu local, contacta'ns al nostre mail: beatlesandbrando@gmail.com o al telèfon de contacte!!

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats