Ajuda

Ajuda i preguntes freqüents (FAQ)

Última revisió: 16:13 18/06/2010

1.- Sobre Repopblica

Repopblica és una xarxa social en català que et permet conèixer les últimes novetats musicals i culturals del teu entorn alhora que pots conèixer gent amb afinitats socials i culturals com les teves. Repopblica també és una eina per a grups musicals. Si toques en un grup o ets dj, registra't com artista i comença a utilitzar el teu perfil per a promoure la teva música i anunciar tots els teus concerts.

2.- Compte d'usuari

Primer de tot, assegura't que aquest email no es trobi en la carpeta de "Correu no desitjat" o bé hagi estat marcat com a spam. Si contínues sense trobar-lo per enlloc, ens pots enviar un email a comunitat@repopblica.com i intentarem ajudar-te.
Tenim una pàgina www.repopblica.com/contrasenya_oblidada.php especialment pensada per aquests casos de ressaca i mala memòria.
No, no pots! El nom d'usuari és per sempre, així que millor tenir ben clar quin volem un cop ens registrem. Tant sols en ocasions totalment justificades realitzarem canvis de noms d'usuaris.
Si, en qualsevol moment i des del teu mateix compte d'usuari. Tant sols has d'accedir a Repopblica amb el teu nom d'usuari i donar de baixa el teu compte a Configurar perfil > Anul·lar perfil.
Una vegada un usuari ha confirmat la seva baixa, procedim a eliminar tota la seva informació personal i les seves dades d'usuari. Tant sols restaran a la web els missatges que aquest usuari hagi escrit, però sota el pseudònim de "usuari-eliminat".

3.- Perfil d'usuari

Si, i també pots triar qui pot accedir a cada tipus d'informació. A la teva pàgina d'inici a Repopblica, disposes de la secció de Gestionar contingut, on pots indicar tota la informació que després apareixerà al teu perfil. Des de la secció Configurar perfil > Privadesa pots triar qui pot veure aquesta informació, ja sigui tothom o tant sols usuaris registrats.
Per afegir un usuari com amic, cal que ho sol·licitis mitjançant l'opció de Afegir amic, situada a la part superior de cada perfil. Un cop aquest usuari accepti ser amic teu, podràs gestionar-ho des de la pàgina Configurar Perfil > Amics, accedint amb el teu nom d'usuari. Des d'aquesta mateixa pàgina, també pots seleccionar els teus amics destacats així com eliminar els que desitgis.
Per afegir concerts cal que naveguis per l'agenda de Repopblica i, un cop allà, puguis apuntar-te a tots els concerts que tens previst assistir. A cada pàgina de cada concert, hi trobaràs una opció per afegir-te'l al teu calendari.
Des del mateix perfil de cada local, disposes de l'opció d'afegir-te'l al teu propi perfil. Un cop t'afegeixis un local als teus favorits, des del mateix racó podràs fer-te enrera i eliminar-lo de favorits.

4.- Compte d'artista

Si, el primer pas sempre es registrar-se com usuari. Un cop ja siguis usuari registrat, podràs crear tots els comptes de d'artista que desitgis, de forma que sempre disposaràs del teu compte d'usuari i d'artista totalment diferenciats i autònoms.
Si. El nom públic del teu compte d'artista es pot modificar sempre que vulguis, accedint amb el teu compte a Gestionar contingut > Dades públiques. Tanmateix, has de ser conscient que la direcció web del compte d'artista (www.repopblica.com/nomdelgrup) que registris serà sempre el mateix i no es podrà canviar.
És clar que si! És una de les particularitats de Repopblica, pots tenir el teu compte d'usuari normal i, de forma totalment autònoma, gestionar el perfil d'un grup musical. Cal tenir en compte però, que el grup tant sols el pot registrar una sola persona. Un cop hagi estat registrat, el mateix usuari actuarà com a administrador fundador del grup i podrà enviar invitacions a usuaris normals de Repopblica. Si aquests accepten, passaran a ser considerats com a membres del mateix grup musical.
Si, cap problema. Els comptes d'artista són totalment autònoms dels usuaris normals, de forma que pots donar d'alta i de baixa els comptes d'artista sense alterar el teu compte d'usuari normal a Repopblica.

5.- Perfil d'artista

Si, totalment. Des de la pàgina d'inici del teu compte d'artista trobaràs l'opció Configurar perfil > Privadesa, mitjançant la qual podràs decidir la informació i els diferents mòduls que apareixen al perfil públic del grup.
Tots aquells usuaris de Repopblica que s'apunten com a seguidors del vostre grup, per així estar al dia de les últimes novetats i moviments del vostre grup. El grup no pot triar ni seleccionar els seus seguidors, tant sols és possible evitar que aquests siguin públics en el seu perfil mitjançant l'opció de Privadesa.
Des de la pàgina d'inici del teu compte d'artista trobaràs l'opció Gestionar contingut > Música, mitjançant la qual podràs penjar fins a set cançons diferents al teu perfil públic. Els usuaris que visitin el teu perfil les podran escoltar tantes vegades com desitgin.
Si, faltaria més! Des de la pàgina d'inici del teu compte d'artista disposes de l'opció Gestionar contingut, des d'on pots afegir totes les fotos i vídeos que vulguis, a les respectives pàgines de Fotos i vídeos.
Els diferents concerts de l'agenda de Repopblica són afegits per els mateixos usuaris i els propis grups. Si crees un perfil d'artista i vols afegir concerts, es possible que algun usuari ja ho hagi fet abans! Revisa bé l'agenda per tal d'evitar actes duplicats. Per afegir nous concerts amb el teu perfil d'artista, cal que des de la pàgina d'inici accedeixis a Gestionar contingut > Agenda de concerts.

6.- Perfils de locals

El nostre criteri a l'hora d'afegir nous espais es cenyeix al fet que aquests han d'oferir una programació musical mínimament estable i, a la vegada, allunyar-se dels formats més comercials. En resum, locals d'arreu que val la pena que algun dia acabis coneixent!
Si coneixes qualsevol local que no apareix al nostre llistat i que creus que ho hauria de fer, et pots posar en contacte amb nosaltres i comentar-ho. Intentem oferir una bona cobertura de tots aquests espais, però a vegades se'ns escapa quan un espai tanca o bé quan n'obren de nous!

7.- L'agenda de concerts

Gairebé tots els que et puguis imaginar! El nostre principal objectiu es oferir l'agenda de concerts de Catalunya més completa que es pot trobar actualment a la xarxa. Intentem destacar sempre d'alguna forma tots aquells concerts on la originalitat i la qualitat de la proposta premia per sobre de la mateixa comercialitat. Tanmateix però, qualsevol usuari pot afegir qualsevol tipus de concert en la nostra agenda, el qual apareixerà llistat indiferentment de la proposta que ofereixi.
Per a destacar aquests concerts ens basem en la qualitat dels artistes, la originalitat de la proposta, l'excepcionalitat davant la visita d'un artista concret o simplement pel fet de ser un esdeveniment interessant i allunyat de l'àrea metropolitana. Intentem destacar tot tipus d'artistes i estils, indiferentment de la zona on es realitzi el concert.
Repopblica
© 2008-2023, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats
 
 
Partner tecnològic:
Space Bits