Katarrama

Rock / Metal

Darrera actualització: 18/08/2010
Data registre: 18/08/2010
Visites rebudes: 2691

Informació i biografia

Població:

Taradell

Membres:

Albert, Oriol, Xarly i Guda

Pàgina web:

http://katarrama.com

 

Biografia de Katarrama

Katarrama és una banda formada el 1999 a Barcelona (Catalunya). Practiquen metal radical amb temes cantats tant en castellà com en català i amb un fort contingut reivindicatiu.

La banda es va fundar amb Oriol Iglesias (bateria), Albert Iglesias (guitarres), Lluís Sendra (veu), Alex (guitarres), Moi (baix) gravant una primera maqueta on apareixia ja una versió d’un dels seus temes més emblemàtics: 41 bales, que parla de l’assassinat racial que va sofrir Amadou Diallo en mans de la policia nord-americana.

Amb la marxa d’Alex i Moi, arriba el baixista Albert Godayol (Guda) que s’incorpora al grup i materialitzen el seu primer disc d’estudi que porta per nom el mateix nom del grup Katarrama Stuma (2002) editat per la discogràfica El Lokal. El 2005 graven el seu segon àlbum d’estudi En silenci... (Contra Records – Bé Negre) amb la majoria de temes cantats en català i amb un so més elaborat. Aquest nou treball va ser gravat, mesclat i produït per David Rossell (Brams, Mesclat, Dept., Aramateix) als estudis Can Pardaler de Taradell. La masterització va anar a càrrec de Michael Schwabbe als estudis Monoposto de Düsseldorf. Al disc hi col·laboren el trombonista Xato (Dr. Calypso), el cantant Pau Llonch (Atversaris), el poeta Jordi Bilbeny, el DJ Txeff Pills i el propi David Rosell.

El 2006 deixa el grup el cantant Lluís Sendra per poder atendre Reclam, el seu projecte de management, essent reemplaçat per Carles Angla. Carles Angla, també conegut com a Xarly, arriba carregat amb un bon grapat de lletres, que ajuden a conformar el tercer àlbum d’estudi del grup Kada verS (2009), gravat, mesclat i produït per David Rosell de la mateixa manera que el disc anterior. Aquesta vegada, les col·laboracions van a càrrec del trombonista Xato, el propi David Rosell a les veus, trompeta i guitarres, Joan Sánchez a les guitarres i Jordi Bilbeny al poema de la part posterior del disc. El disc inclou una versió de la cançó “Jo hi sóc si tu vols ser-hi” del cantautor i músic català Lluís Llach.

Després de presentar oficialment el nou disc el febrer del 2010 a Barcelona i Avinyó, segueixen actuant arreu del territori incloent una gira per Irlanda. Des de la seva formació, han actuat en quasi 100 escenaris.

Pots descarregar alguns temes a la seva web, katarrama.com o bé al seu MySpace www.myspace.com/katarrama

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats