Fòrums de debat a Repopblica

Nou grup a Repopblica!

Tema iniciat per boarderland el 08/10/2009 | 2 missatges

Tornar a: Fòrum general

Enviat el 08/10/2009 a les 15:53

boarderland

boarderland

Noi, 35 anys, Barcelona

 

1 Missatges
Registrat des del 08/10/2009

Hola a tothom,

Primer de tot felicitar als creadors d'aquesta xarxa social! Sí, potser no es tan popular com Facebook, Myspace i xarxes socials varies, però realment el disseny és molt xulo i us desitjo molta sort! També moltes gràcies a la gent de Trilogy Rock pel suport que han donat a un grup que per aquí coneixen, de moment, poques persones. Un grup que ja te pàgina aquí:

http://www.repopblica.com/healthelaststand

Es tracta d'un grup arribat del pais de Gal·les (no parlaré de generes perqué sempre he sigut bastant dolent per les etiquetes). Recentment han tret a la venda el seu primer disc "What Love is..." que ja es pot aconseguir a la seva web i en els concerts que donaràn a partir de la setmana que ve pel nostre pais. A la pàgina hi teniu tota la informació. Ah! Un dels del grup (Joey) ja ha vist la web i tot i que el català encara no el domina, el disseny i tot plegat també li ha encantat!

Salut,

Oriol

Enviat el 09/10/2009 a les 14:20


parkhead

Noi, 43 anys, Manresa

 

29 Missatges
Registrat des del 13/05/2008

Moltes gràcies per el suport Oriol, de veritat que s’agraeix! D’aquí unes poques setmanes estrenarem la nova versió de la web, amb moltes novetats per al perfil de grups i usuaris que esperem que pugeu gaudir.

I per cert, Heal the Last Stand sonen realment bé!

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats