BULLITT

Punk / Rock / Powerpop

Darrera actualització: 11/02/2011
Data registre: 11/02/2011
Visites rebudes: 2854

Informació i biografia

Població:

Sant Feliu de Guíxols

Membres:

Ferran Bonet, Xavier Calvet, Carles Paz, Enric Pla

 

Biografia de BULLITT

Bullitt és una banda de punk-rock formada l'any 2006 a Sant Feliu de Guíxols i Girona amb membres provinents d'anteriors bandes ja dissoltes com ara Without, Airmail o Tailbone, entre altres. Després de dos o tres concerts inicials en format trio amb Xavier Calvet -veu i guitarra, Ferran Bonet - baix i Enric Pla - bateria, la banda es consolida del tot com a quartet amb l'arribada d'en Carles Paz - guitarra.
El seu primer treball discogràfic Squared Wheels, gravat i masteritzat a Sant Feliu de Guíxols als estudis Ultramarinos Costa Brava dels germans Santi i Victor García, surt al carrer el Febrer de 2009 de la mà de la discogràfica Hangthedj! que comanda Éric Fuentes, conegut entre altres coses per ser el frontman de la banda barcelonina The Unfinished Sympathy.
Aquest primer treball és rebut amb entusiasme per bona part de la premsa especialitzada del país i els ofereix la possibilitat de donar-se a conèixer a base de molts directes i de telonejar bandes internacionals com The Get Up Kids o Hard-Ons o prendre part a diversos festivals (Sant Feliu Fest, H-Titud Fest o més recentment al BAM 2010).
El mes de Novembre de 2010 editen el seu segón treball Love Or Die novament enregistrat als Ultramarionos Costa Brava però aquest cop de la má de la discogràfica BCore Disc -segell de referència al nostre país i llar de moltes de les bandes tant nacionals com estrangeres, que han inspirat l'aventura musical de Bullitt- passant a formar part d'un dels catàlegs de música independent més importants a nivell underground.
Als pocs mesos de l'edició d'aquest segón treball la banda continua aixecant mica en mica l'interès del món musical i rep molt bones crítiques provinents de tots els racons de l'estat espanyol cosa que els permet començar a sortir als escenaris fora de les fronteres catalanes.
Amb l'objectiu de seguir guanyant adeptes a cada pas, la banda continua presentant Love Or Die arreu de la geografia espanyola mentre comença a preparar noves cançons pel seu tercer treball, a editar l'any vinent.

Repopblica
© 2008-2024, una idea i projecte
de Space Bits, S.L.
Tots els drets reservats